LoOk Me.....

wElCoMe tO My LiFe.....
DaN iNi LaH kEhIdUpAn KaMi.......

aPa YaNg PaStI sEtIaP mAnUsIa AkAn MeRaSa KeBaHaGiAaN tAk KiRa DiDuNiA aTaU aKhIrAt.... KeRnA iTu JaNjI ALLAH S.W.T


Rabu, 25 Januari 2012

masih 46kg

sebulan 2 ni.. makan bertambah-tambah, tak kira siang malam...

 :)) = pagi makan
*__^  =  tengahari makan
@__@   =    petang makan
-__-  =  malam makan


tu belum makan jajan lagi.. huhu.. ada aja makanan depan mata.. belasah semua...
nasib la badan. muka da tembam ni.. last timbang bulan 10 dulu 44 kg.. pagi tadi tergerak nak timbang sebab papa man da tegur kata badan da kembang.. hadoiiii..... naik 2  kilo aja = 46kg yahoooo .. syukur alhamdulillah... :))


bayu la caye... :))


alhamdulillah hari ni lagi 30 hari lagi 'Our Big Day'.. insyaallah doakan mama dan anak-anak mama temui kebahagiaanNya.. tapi tu la kan makin dekat ni makin kuat dugaan 'orang darah manis' ni.. memang tak tahan kalau tak sabar dan ingat ALLAH selalu.. berendam air mata da, bergaduh da, menjeruk rasa da, tak makan 48 jam da.. kahkahkah... alih-alih berbalik kepada fitrah manusia 'SABAR dan TAWAKAL'.. tak semua yang kita nak kita boleh dapat.. perancangan ALLAH lebih Indah dan Manis... amin



cuti NCY haritu, mama operasi mengecat bilik pelantin dan mengangkut pinggan mangkuk ke rumah Bahau sikit-sikit.. malam tadi da gunting kain langsir tingkap rumah dan bilik pelantin, malam ni da start menjahit.. (jahit lurus je.. tu aja mak tau, nak!!!) Ya ALLAH.. permudahkanlah segala urusan dan rezeki kami.. bantulah kami hambaMu yang lemah ini.. Ya ALLAH.. amin...




p/s ::::  hari ni mama akan beritahu seseorang tentang pernikahan ni.. harap ALLAH permudahkan.. mama nekad !!!!!




2 ulasan:

  1. hehehhe tak muat la baju pengantin nanti ???

    BalasPadam
  2. hahaha takpe ila.. seminggu nak langsung g ukur lagi..

    BalasPadam