LoOk Me.....

wElCoMe tO My LiFe.....
DaN iNi LaH kEhIdUpAn KaMi.......

aPa YaNg PaStI sEtIaP mAnUsIa AkAn MeRaSa KeBaHaGiAaN tAk KiRa DiDuNiA aTaU aKhIrAt.... KeRnA iTu JaNjI ALLAH S.W.T


Rabu, 24 Oktober 2012

..................... ;-)cakap memang mudah... HAKIKATnya???? sendiri mau ingatkan...  bila kesunyian melanda diri, rasa begitu kosong sangat.. terasa seorang diri dimuka bumi ALLAH ni.. tiada siapa yang memahami.. tiada siapa yang faham akan rintihan hati... kalau dulu bertahan demi anak-anak.. sekarang bertahan demi sebuah keluarga yang baru dibina ini.. itulah lumrahnya hati insan bernama MANUSIA... terlalu rapuh....


jangan diuji sedikit pasti goyah... tersenyum sendiri, bisikan hati mengerakkan jari ini, menaip apa sahaja yang terlintas di hati dan fikiran yang sedang kusut dan terbang jauh entah dimana.. hahahaha... begitulah mama punya cara tersendiri untuk positifkan diri... jiwa sangat sensitif sekarang... mudah sangat tersentuh.. mungkin penat kot... pujuk hati.. :))


InsyaALLAH Jumaat ni kita akan menyambut raya haji.. raya ke 2.. papa dan adik aisyah akan ber'korban'... malamnya pula akan diadakan Majlis Solat Hajat. Bacaan Yasin dan tahlili untuk MAK, WAN dan MAMA... kandungan sudah masuk 7 bulan... memohon doa semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti... InsyaALLAH..


minggu depan mula mengubah hantaran untuk anak buah mak tih.. jumaat malamnya pula akan bertolak ke Penang, menghantar si budak bujang tu bertunang.. On the way balik nanti nak bawa anak-anak g cameran pulak.. walaupun badan tak berapa sihat dan emosi pun tak stabil namun perjalanan mesti diteruskan... ya harus diteruskan demi mereka yang menyayangi diri ini.. tabahlah wahai hati.....Tiada ulasan:

Catat Ulasan