LoOk Me.....

wElCoMe tO My LiFe.....
DaN iNi LaH kEhIdUpAn KaMi.......

aPa YaNg PaStI sEtIaP mAnUsIa AkAn MeRaSa KeBaHaGiAaN tAk KiRa DiDuNiA aTaU aKhIrAt.... KeRnA iTu JaNjI ALLAH S.W.T


Selasa, 11 Oktober 2011

duit duit oh duit...Al-Baqarah [245] …… Dan (ingatlah), Allah jualah Yang menyempit dan Yangmeluaskan (pemberian rezeki) dan kepadaNyalah kamu semua dikembalikan. 


selamat pagi semua..
nak DUIT !!!... ada DUIT semua masalah boleh selesaikan.. namun dengan DUIT juga manusia jadi lupa diri, lupa keluarga, lupa ALLAH dan lupa segalanya. DUIT dimana kau DUIT. oh DUIT !!! sekarang manusia berpusu-pusu bekerja siang dan malam hanya kerna DUIT tapi ingat jangan jadi HAMBA DUIT.. melangkah je keluar dari rumah mesti DUIT DUIT dan DUIT.. semua benda DUIT...


copy pic ni ye.. tq :))


pening kepala aku dengan masalah DUIT ni, astagfirullah halazim.. Ya ALLAH, ampunkan dosa-dosa atas kealpaan kami, kelalaian kami, keangkuhan kami diatas muka bumiMu ini Ya ALLAH..


As-Syura (As-Shura) [12] Dialah jua yang menguasai urusan dan perbendaharaan langit dan bumi; Dia memewahkan rezeki bagi sesiapa yang dikehendakiNya (menurut peraturan yang telah ditetapkan), dan Dia juga yang menyempitkannya (menurut peraturan itu); sesungguhnya Dia Maha Mengetahui akan tiap-tiap sesuatu.


p/s ::: dugaan betol sekarang ni.. macam-macam masalah.. khilaf dari dosa-dosa 'semalam'.. semoga ALLAH menganugerahkan aku KESABARAN dan hadiah ye sebuah KEIMANAN.. insyaallah.. amin2 ulasan:

  1. yea,...ila pun kadang2 terfikir .kenapa tidak dilahir kan kaya ..skg semuanya perlukan duit. pulak tu dengan status skg. huhuhu perit rasanya untuk membesarkan anak seorang diri.

    BalasPadam
  2. betol tu ila.. susah dan perit membesarkan anak tanpa ketua keluarga ni.. semoga ALLAH mempermudahkan.. insyaallah

    BalasPadam