LoOk Me.....

wElCoMe tO My LiFe.....
DaN iNi LaH kEhIdUpAn KaMi.......

aPa YaNg PaStI sEtIaP mAnUsIa AkAn MeRaSa KeBaHaGiAaN tAk KiRa DiDuNiA aTaU aKhIrAt.... KeRnA iTu JaNjI ALLAH S.W.T


Jumaat, 14 Oktober 2011

jom pilih tarikh

Assalammualaikum...
selamat pagi semua... sihat ke pagi ni.. semoga hari ini lebih baik dari semalam.. insyaallah.. hari ni mama tak mau sedih-sedih.. mama nak happy-happy je.. sebab kalau mama ikotkan perasaan, diri mama sendiri yang rugi so 'KITA ENJOY' hari ni mama nak pilih tarikh untuk tahun depan.. tarikh jeng jeng jeng.. hahahaha.. baru nak merancang sekang ni. tengah fikir 'girf' apa nak bagi.. warna tema, susun atur majlis, mak andam, macam2 la..


hari tu ayah kata pak long da tanya.. "bila budak-budak tu nak langsung, jadi ke hujung tahun ni".. bajet belum cukup la. dengan kete papa man kat bengkel sekarang ni.. RM 3,000.00 nak dibayar.. pening oooo..  mungkin awal tahun depan kot.. insyaallah.. mama tak mahu buat besar-besar, SIMPLE SAHAJA cukup la lepaskan hajat untuk bersanding dalam rumah aja.. yang penting akad nikah ye dan ilmu menuju ke alam berumahtangga. ye la da tunang ni pun asyik bertekak je.. tak boleh berjumpa.. hahaha tu mama la punya ragam.. Papa Man ok je.. kah kah kah..


antara tarikh ye :-

  • 14/01/2011 - Keputeraan Yang di Pertuan Besar Negeri Sembilan.
  • 22/01/2011 - cuti sekolah sempena Raya Cina ( tarikh ni cantik ^__^ )
  • 05/02/2011 - Hari Keputeraan Nabi Muhammad
  • 30/04/2011 - 1/5/2011 cuti Hari Pekerja ( ok la lama gak cuti )
  • 15/09/2011 - Ni Berday mama.. ( tapi lama lagi.. :(( )


susah jugak kan nak planning majlis perkahwinan ni.. mama da cakap awal2 dengan Papa man.. hantaran 5 / 7 aja.. tak mau banyak2.. pening kepala mama nak letak apa nanti. ( save bajet sebenarnya ) mama nak cari katering lagi.. mama tak mahu menyusahka wan.. kali ni biar wan rehat.. mama serah bulat-bulat pada katering je nanti.. mama pun nak rehat.. masa majlis bertunang hari itu.. mama stres sangat.. je la semua mama yang uruskan  dengan memasak, susun atur.. harap majlis nikah ni semua berjalan dengan lancar.. tapi tarikh belum runding lagi.. saja buat saudara mara tertanya-tanya.. mama dengan Papa Man nak buat senyap-senyap.. bila semua da ok baru kami umumkan tarikhnya...



Calendar for year 2012 (Malaysia)






:: Segala sesuatu akan INDAH pada waktunya... ::



3 ulasan:

  1. BEBS...AKU CADANGKAN 12.02.2012

    CANTIK X TARIKH TU??HEHEHEE

    BalasPadam
  2. mel bukan 21.02.2012 tu hari keje ke.. huhuhu.. apa2 pun tq :)

    BalasPadam