LoOk Me.....

wElCoMe tO My LiFe.....
DaN iNi LaH kEhIdUpAn KaMi.......

aPa YaNg PaStI sEtIaP mAnUsIa AkAn MeRaSa KeBaHaGiAaN tAk KiRa DiDuNiA aTaU aKhIrAt.... KeRnA iTu JaNjI ALLAH S.W.T


Selasa, 20 September 2011

rawatan altenatif untuk mak... Dr JismMesin Terapi Dr. Jism
Mesin terapi elektrostatik adalah sejenis kaedah rawatan yang menggunakan gelombang ulang alik elektro yang akan mengalir dalam seluruh tubuh.Rawatan kaedah ini sangat selamat dan berkesan serta tiada kesan sampingan kerana ianya tidak menggunakan sebarang ubat yang kebanyakkannya sekarang ini mengandungi bahan kimia serta dadah yang dibenarkan yang akan mengakibatkan kerosakkan pada organ tubuh yang lain seperti buah pinggang dan hati seterusnya ke jantung.Rawatan secara terapi ini amat berkesan kerana ia terus melakukan pembersihan salur darah dimana kebanyakan penyakit berpunca dari kekotoran salur darah, salur darah tersumbat, lemak tepu yang berada di salur darah, darah berasid serta lain lain lagi.Selain membersihkan salur darah, kaedah terapi ini dapat membantu menguatkan sistem ketahanan diri (imun). Terapi ini juga dapat menyelaraskan sistem saraf yang tidak terkawal dan mampu menukarkan pH darah yang berasid (darah sakit) kepada berakali (darah sihat).
5 fungsi utama iaitu:
  • High Voltage
Bagi menggalakkan penyembuhan tulang dan mengurangkan hakisan kalsium tulang serta meningkatkan ion kalsium dlam badan.
  • Negative Voltage
Membantu menambahkan ion negatif dan juga tenaga biologi dalam badan serta membuang mambran sel yang tidak sihat.
  • Low Voltage
Berfungsi melancarkan korteks celeral, sistem saraf dan juga fungsi endokrin, mengurangkan ketegangan stress serta mempercepatkan pemecahan gula dalam darah.
  • Negative Ionizer
Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi dan juga meningkatkan potassium dalam darah.
  • Light Wave Energy
Membantu memecahkan lemak dalam badan dan mengurangkan berat badan


p/s : terima kasih kepada sue sebab sudi berkongsi Dr Jism untuk rawatan altenatif mak.. aku harap kesihatan mak kembali seperti sedia kala.. aku tengok kesihatan mak tidak mengizinkan.. semoga ALLAH mempermudahkan segala usaha kami... amin

Tiada ulasan:

Catat Ulasan